top of page

Leiderschapsprogramma 'Het Kan wel!'
Zakelijke groei door persoonlijke ontwikkeling

De behoefte om jezelf te zijn staat vaak haaks tegenover de drang naar succes, geld en resultaat. Het voelt haast als een onmogelijke spagaat. Bestaande belangen maken het bijna onmogelijk om uit deze spagaat te komen. Maar wat is er nodig om jezelf, je dierbaren, je bedrijf en je medewerkers uit deze spagaat te bevrijden? Zelfonderzoek!
 

Jezelf vinden in het diepste dat je drijft geeft het extra dat het verschil maakt tussen wilskracht en natuurlijk stromen. Dat is wat bezieling doet. Bezieling levert het extra dat nodig is om mensen, een organisatie en systemen dat te laten doen waarvoor ze bedoeld zijn. Dienstbaar zijn aan andere mensen en een een bijdrage leveren aan de samenleving.
 

 


Het leiderschapsprogramma 'Het Kan Wel!' voor ondernemers, leidinggevenden en bestuurders biedt een inspirerend en praktisch programma (inclusief individuele coaching) waarmee je begint om je eigen leven, je bedrijf en je organisatie de (cultuur)omslag te bieden waar je naar verlangt. Je krijgt handvatten om bestaande situaties te veranderen, een veilige omgeving te creëren en datgene te realiseren waar jij naar op zoek bent. 

Je ontwikkeld je tot een levend voorbeeld voor je omgeving en gaat dat mysterieuze extra uitstralen waar iedereen naar op zoek is!

7 bronnen voor bezield leiderschap.

Verbinding, bezieling, leiderschap, zelfinzicht, vertrouwen, kwetsbaarheid, verantwoordelijkheid. Het onderzoeken van deze bronnen verbind jouw werk in je binnenwereld met je leven en je werk in de buitenwereld.

Ondernemer, leidinggevende, (eind)verantwoordelijke, herken je je in het volgende:

- Je bent op zoek naar het mysterieuze extra dat het verschil maakt
-
Graag vind je het antwoord op de vraag waarvoor je het allemaal doet

- Je wil graag leiderschap van binnenuit maar hebt nog geen idee hoe

- Je voelt behoefte om te groeien en je door te ontwikkelen

- Heb je behoefte aan zelfreflectie?

- Heb je behoefte aan echte verbinding. Zowel zakelijk als privé.

- Wil je je bestaan en je bezieling meer in verbinding brengen met elkaar

- Is alles in je bedrijf al vaak veranderd maar de cultuur nog nooit?

- Zou je liever willen inspireren dan leidinggeven?
- Je hebt mogelijk al meer programma's gevolgd maar die hebben je nog niet gebracht waar je naar op zoek bent.

Voor wie is dit leiderschapsprogramma bedoeld?

Voor ondernemers en leiders in (eind)verantwoordelijke posities die behoefte hebben aan zelfreflectie en persoonlijke ontwikkeling. Je bent op zoek naar de kern van waar het voor jou over gaat. Eerder gevolgde programma's hebben je bron nog niet voldoende aangeboord. Je hebt behoefte aan interactie en feedback met gelijkgestemden. 

Waar?

Het programma vindt plaats in het Dominicanenklooster aan de rand van Huissen nabij Arnhem. Deze locatie is gastvrij, eenvoudig en rustgevend. De maaltijden zijn vegetarisch en smaakvol.  

Data

De data voor het komend jaar zijn:

11/12 april, 23/24 mei, 27/28 juni, 12/13 september, 17/18 oktober, 14/15 november, 12/13 december 2024, 23/24 januari, 6/7 maart 2024.

Kosten

De kosten bedragen € 14.775,- all-in exclusief btw.

Programma

De uitvoering van het programma vindt plaats in 10 blokken van 1,5 dag. We starten ieder blok op donderdagmiddag om 14.00 uur en we eindigen op vrijdagmiddag om 16.00 uur. Tijdens het programma heb je

8 maal een individuele coaching. Idealiter tussen ieder blok één. Vóór je eventuele deelname aan het programma is er een kennismaking om af te stemmen of jouw vraag en de masterpiece bij elkaar passen. Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers.

Tijdens de bijeenkomsten onderzoek je de fundamenten van persoonlijke ontwikkeling en zakelijke groei:

Leiderschap, kwetsbaarheid, zelfkennis, verantwoordelijkheid, bezieling, gevoelens, relaties

bottom of page