top of page
Hoop

Leven kost moeite

Je vind dat je het prima voor elkaar hebt dus mag je niet klagen. Je werk gaat best oké. Je hebt je leven wel op orde maar toch voel je je niet helemaal oké. Het leven kost je al langer wat meer moeite en het weekend is steeds net te kort. Ter compensatie van je onrust zoek je steeds meer afleiding. Je barst niet meer zo van de energie als vroeger en je voelt je steeds futlozer.

Even de weg kwijt

Je werk gaat niet meer, de energie is uit je relatie,
financieel gaat het moeizaam. Je worstelt je al lange tijd door het leven. Sterker nog, je hebt misschien wel geen idee meer wie je bent en wat je wil. Graag zou je 

van alles veranderen maar je weet niet waar te beginnen en hoe dat voor elkaar te krijgen. Je voelt dat het tijd is om het leven zelf weer ter hand te nemen.

Bos
Het vuur is eruit

Missen jullie de energie van vroeger? Leven jullie prima samen maar het echte vuur is er een beetje uit? Worstelen jullie met hoe je het samen fijn hebt maar ook aan jezelf toekomt? Geeft geld wel eens (of vaak) gedoe? Gaat één van jullie met pensioen en zien jullie daar tegenop? Hebben jullie twee inkomens maar ook twee uitgaven en geen idee waar het geld blijft? Vliegt het leven voorbij en hebben jullie het gevoel elkaar ergens een beetje kwijt te raken onderweg?

bottom of page