top of page

Leef je droom en reken af met geld als obstakel!

Elke levenskeuze heeft financiële consequenties. Daarom kijk je tijdens deze masterclass naar wat je met je leven én naar wat je met je geld wilt doen.

Hoe bevrijd je jezelf uit de spagaat tussen geld verdienen en genieten van het leven? Ben je op zoek naar de mogelijkheid om jouw verlangens te realiseren? Ben je wel klaar met je huidige situatie en is het tijd om in actie te komen? Ben je het gedoe met geld wel zat? 

Meld je dan aan voor mijn tweedaagse masterclass over leven en geld. Bedoeld voor mensen die juist uit de spagaat willen komen van leven en geld. Voor mensen die voelen dat ze daarin gevangen zitten alsof het een keuze moet zijn tussen je leven of je geld.

gabriel_edited.jpg

Tijdens deze tweedaagse masterclass ga je op zoek naar jou meest belangrijke levensdoelen en maak je een plan om deze te realiseren. Omdat geld één van de grootste obstakels in het leven blijkt om te komen tot vrije levenskeuzes kijken we tijdens deze masterclass ook naar de rol en betekenis van geld in je leven. Het leven draait namelijk niet om geld maar er is geen enkel levensthema dat niet op één of andere wijze met geld is verbonden. 
 

 • Je krijgt inzicht in je meest belangrijke levensdoelen en de rol en betekenis van geld in je leven.

 • Op basis van je ontdekkingen maak je een concreet plan van aanpak.

 • Je bent met mij in een kleine groep. Ik ben een expert op het gebied van leven en geld. Al vele jaren help ik mensen uit de meest onmogelijk situaties te komen (inclusief mijzelf).

Met maximaal 12 deelnemers gaan we aan de slag en vol is vol dus meld je tijdig aan.

Ervaringen van eerdere deelnemers

"Ik ben erheen gegaan omdat ik nieuwsgierig was en dacht dat ik “dingen” zou leren voor mijn klanten. Maar wat werd het een ontdekkingstocht naar mijzelf. Binnen een fijne groep en onder begeleiding van Gabriël voelde ik me veilig genoeg om muurtjes af te breken en gevoelens toe te staan die mij zoveel inzicht hebben gegeven in wie ik ben en wat ik écht, écht wil. Voor mezelf, maar ook mijn gezin en dierbaren.

Heel waardevol en absoluut een aanrader!"

Caroline Hertog (deelnemer in mei 2023)

"Hoewel ik al veel wist over mijn geldpatronen, bracht deze masterclass me veel nieuwe inzichten en voegde veel waarde toe. Het begrijpen waar mijn geldpatronen vandaan komen, hoe het volgen of juist afzetten tegen aangeleerde patronen en bijbehorende gevoelens mijn levenskeuzes hebben beïnvloed, en hoe ik samen met mijn partner weer nieuwe keuzes kan maken geeft een enorm gevoel van rijkdom en vrijheid.  Weten, doen en voelen in balans. Ook het inzicht dat veel mensen het echt ingewikkeld vinden om de werking van geld te begrijpen was waardevol. En niet onbelangrijk, we hebben ook enorm gelachen tijdens de training. Ik gun iedereen zo’n leuke en inspire"Hoewel ik al veel wist over mijn geldpatronen, bracht deze masterclass me veel nieuwe inzichten en voegde veel waarde toe.rende 2-daagse masterclass. 

Herma Geboers (deelnemer in mei 2023)

"In de syllabus die we uitgereikt kregen bij de 2 daagse masterclass leven en geld staat als 1e zin onder kopje ‘Geld en betekenis’: ‘Het is misschien moeilijk voor te stellen wat de betekenis van het leven te maken heeft met geld’.  

 

Dit dacht ik dus ook toen iemand me voorstelde om deze 2 daagse workshop eerst te gaan volgen en om pas daarna met een financieel plan aan de slag te gaan.  Ik merkte namelijk dat ik me al jaren onttrok aan mijn financiële situatie en zelfs een aversie had op het woord financiën. 

De meeste mensen hebben bepaalde dromen, levensdoelen die ze willen bereiken in het leven. Dit kan van alles zijn zoals meer vrijheid, reizen, opleiding doen, vrijwilligerswerk etc Zo ook ik, alleen had ik deze niet zo gekoppeld aan het thema geld als wel aan daadkracht, gewoon doen, keuzes maken kortom een mentale omslag. Het is me in deze dagen duidelijk geworden om de meeste betekenisvolle levensdoelen te bereiken, heel veel te maken heeft met geld. 

 

Gebleken is dat mijn aversie voor geldzaken, alles te maken heeft met overtuigingen opgedaan in mijn jeugd en omgeving. Dit was ook de reden dat ik niet mijn verantwoordelijkheid nam voor mijn geldzaken en daar ook niet als een volwassene mee omging. Ik kon tijdens deze 2 daagse door de goede begeleiding van Gabriel, en zijn feilloos aanvoelen, kijken naar de kern van mijn belemmerende overtuigingen die ik als kind had opgedaan en deze transformeren naar belangrijke inzichten.  

 

Belangrijkste inzicht was dat ik mijn leven lang vanuit een kinderlijk ‘pijnstuk’ reageerde op alles wat met financiën te maken had. Voor mij is duidelijk geworden dat wanneer ik mijn levensdoelen wil bereiken, ik op een volwassen manier met mijn financiën om moet gaan. 

Ik had nooit gedacht dat mijn aversie voor een workshop over geld, zoiets fundamenteels zou raken en dat het nu inzichten geeft om stappen te zetten om mijn leven te leiden zoals ik graag zou willen.  


Gabriel laat iedereen op zijn eigen tempo voelen waar je blokkade van flow in het leven zit! Zijn kracht zit er vooral in om je dit zelf te laten ontdekken en voelen, zodat je vanuit eigen intrinsieke motivatie hiermee aan de slag gaat; het kwartje is gevallen!"

Chantal Veehof (deelnemer in mei 2023)

'Ben jij op zoek naar inspirerend financieel levensadvies? Neem dan deel aan de 2 daagse

masterclass 'je geld of je leven'. Tijdens de masterclass ontdek je waar je geldpatronen vandaan komen, wat voor invloed dat op je leven heeft, en hoe je daar het beste mee om kunt gaan, op weg naar een vrij en financieel volwassen leven. Er wordt door Gabriël en Sandra een fijne, veilige omgeving gecreëerd waar iedereen zijn/haar verhaal kan doen. De masterclass is de ideale start van een financieel adviestraject samen met een partner. Het is namelijk waardevol om inzicht te krijgen in elkaars geldpatronen en -doelen.'

Branko (deelnemer met zijn partner in oktober 2022)

'Het twee daagse event van Gabriël (en Sandra) was in mijn ogen echt heel doeltreffend. De warmte en de fijne sfeer welke zij heel kundig weten te faciliteren draagt bij aan de diepgang die er mogelijk was om tot diepe transformatie te komen. Met name Gabriëls eerlijkheid en menselijkheid en Sandra's fijne oog voor de mens binnen elke financiële wens maakt hen voor mij gouden trainers.

Vrolijke groet,'

Feline (deelneemster in oktober 2022)

foto%20ansichtkaart_edited.png

Praktische informatie

Voor wie
Voor iedereen die op zoek is naar het gevoel van vrijheid en die zich herkent in het gevoel van gevangenschap tussen leven en geld.

Wanneer

3 en 4 maart 2023

Waar

Dominicanenklooster in Huisen.

Je kunt hier gratis parkeren.

Kosten

€ 775,- alles inbegrepen zoals overnachting, materialen, verfrissende lunches, koffie, thee, water, fruit, etc.

Extra
Een heerlijk gezamenlijk diner op de eerste avond met voldoende ruimte voor een goed gesprek en vragen.

Het doel van deze masterclass

 • Het ontdekken van je belangrijkste levensdoelen

 • Bewustwording van het effect van je overtuigingen rondom levensgeluk en geld.

 • Je te voorzien van de energie en daadkracht om je levensdoelen te realiseren.

 • Om financiën en financiële uitdagingen met vertrouwen tegemoet te treden en financiële obstakels op te ruimen

Vragen?

Heb je vragen neem dan contact met mij op via 06-13112299 of stuur een e-mail naar info@gabrielverbeek.nl

PROGRAMMA

Dag 1

Ochtend 9.00 tot 13.00 uur

 • Kennismaking en verbinden

 • De weg naar financiële volwassenheid.

 • De werking van onze routines en overtuigingen.

Avond van 18.00 tot 20.30 uur

 • Samen lekker eten met ruimte voor een open gesprek en vragen.

Middag 13.30 tot 17.30 uur

 • Saboterende mechanismen ten aanzien van leven en geld

 • De cirkel die je gevangen houd.

 • Integriteit ten aanzien van leven en geld

 • De verbinding tussen je leven en je financiën

Dag 2

Ochtend 9.00 tot 13.00 uur

 • Vragen staat vrij

 • De bevrijding van het gevoel van gevangenschap.

 • Waar zit je daadkracht?

 • Koers en richting in het leven met een 
  lifeplan.

 • Wat geeft het leven betekenis

 • Inzicht in de levensvisie

Middag 13.30 tot 17.00 uur

 • Je eigen levensplan.

 • Je actieplan met levenswensen en financiële doelen.

 • Implementatie in je leven van je plan.

Voorwaarden van de masterclass

Voorwaarden van inschrijving

 

 • Door je aanmelding ga je akkoord met mijn voorwaarden die je op deze pagina aantreft.

 • Je gaat akkoord met het opslaan en bewaren van je gegevens.

 • Aanmelding geschiedt door middel van het aanmeldformulier op deze site.

 • Na je aanmelding ontvang je een bevestiging en factuur per e-mail. 

 • Je inschrijving is definitief wanneer ik je betaling heb ontvangen. 

De kosten van de masterclass

De kosten bedragen € 775,- inclusief btw. Dit bedrag is inclusief matrialen, koffie, thee, water, lunches en het gezamenlijke diner op de eerste avond.

Annuleren

 • Annuleren is kosteloos tot drie weken voor aanvang van de masterclass.

 • Bij annulering binnen 3 weken voor aanvang ontvang je 50% retour.

 • Een annulering dient per e-mail (info@gabrielverbeek.nl) aan mij te worden doorgegeven.

 • Ik bevestig je annulering per e-mail en stort je binnen enkele dagen je geld terug.

Heb je vragen?

Heb je vragen over de locatie, de inhoud van de masterclass of een financiële vraag neem dan even contact met mij op via 06-13112299 of info@gabrielverbeek.nl.

Aansprakelijkheid

 • Deelname aan deze masterclass is voor eigen risico. Gabriël Verbeek is niet aansprakelijk voor schade door diefstal, beschadiging van eigendommen en tijdens deze masterclass opgelopen persoonlijk letsel.

 • Deze materclass wordt met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Gabriël Verbeek is niet aansprakelijk voor onjuistheden of onvolledigheden in het lesmateriaal of de masterclass. 

 • Ook voor alle andere vormen van enige gevolgschade is Gabriël Verbeek niet aansprakelijk.

 • Mocht onverhoopt toch blijken dat ontstane schade voor mijn rekening blijkt te zijn dan zal de aansprakelijkheid van Gabriël Verbeek nooit hoger zijn dan € 775,-, de kosten van deze masterclass.

 

Overmacht

 • Wanneer het door overmacht niet lukt de masterclass uit te voeren, kunnen wij de masterclass opschorten of ontbinden. In geval van overmacht kun je geen schadevergoeding eisen.

 • Onder overmacht versta ik:

 • Elke calamiteit waardoor ik niet tijdig de locatie heb kunnen bereiken waar de masterclass gegeven gaat worden.

 • Overheidsmaatregelen die direct of indirect invloed hebben op het uitvoeren van de masterclass.

 • Tekortkoming in de nakoming van afspraken door onze leveranciers en partners.

 • Mocht er van overmacht sprake zijn, dan stellen we je daar onmiddellijk van op de hoogte.

 • Indien Gabriël Verbeek door onvoorziene omstandigheden verhinderd is, zal een nieuwe datum worden vastgesteld.

Geschillen

 

 • Bij geschillen voortvloeiend uit deze overeenkomst of de uitvoering van de masterclass zoeken we in goed overleg een oplossing.

 • Op deze overeenkomst en deze voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.

 • Alle geschillen die kunnen voortkomen uit deze overeenkomst  worden beoordeeld door de bevoegde rechter te Arnhem.

Klachten

 

 • Mocht je een klacht hebben mail deze dan binnen 7 dagen naar info@gabriëlverbeek.nl.
  Vermeld je naam, telefoonnummer en e-mailadres. Beschrijf je klacht zo duidelijk mogelijk.
  Hoe meer informatie je geeft des te beter kan ik je helpen.

 • Binnen enkele werkdagen ontvang je van mij een reactie.

bottom of page